III. IPA športne igre 2024 v organizaciji IPA sekcije Romunija – razpis

Spoštovane IPA članice in člani!

Obveščamo vas, da bodo III. IPA športne igre IPA GAMES 2024 potekale od 19. do 24. maja 2024 v Cheile Gradistei Resort v kraju Brašov, Romunija.

Tekmovanja bodo potekala v devetih športnih disciplinah: nogomet, odbojka, namizni tenis, biatlon, košarka 3×3, judo, streljanje s pištolo 9 mm, šah in tek na 5 km. Več informacij najdete v obvestilu IPA sekcije Romunija in razpisu oz. vabilu k udeležbi IPA sekcije Slovenija. Veliko informacij lahko najdete tudi na organizatorjevi spletni aplikaciji za prijavo https://ipagames2024.iparomania.ro/ (vendar brez individualnih prijav!). Reprezentanca IPA sekcije Slovenija se bo namreč tudi teh iger udeležila organizirano, s skupinskim prevozom in enotno opremo tekmovalcev.

Zaradi organizacije udeležbe in rezervacije namestitev pozivamo IPA članice in člane, ki bi se omenjenih iger udeležili, da svojo udeležbo in podatke čimprej oz. najkasneje do 5. 1. 2024 do 20. ure sporočijo na elektronski naslov blagajnika IPA sekcije Slovenija Karla Petelinška karl.petelinsek@ipa.si.

SERVO PER AMIKECO!

Zmago Javornik
generalni sekretar IPA sekcije Slovenija

Translate »