Koncert citrarke Tanje Zajc Zupan v Celjskem domu

Pošiljamo vam ponudbo za nakup cenejših vstopnic koncerta citrarke Tanje Zajc Zupan, ki praznuje 30 let glasbene kariere.

Citrarka Tanja Zajc Zupan praznuje 30 let glasbene kariere. Obletnico praznuje s koncerti po Sloveniji. Na koncertu bodo ob ganljivih zvokih citer nastopili legendarni Goran Karan, pevca Teja Saksida in Gregor Ravnik, klaviaturist Tadej Vasle in Stiški kvartet. Večer bo vodila Tanjina hči Ana.

Doživeli boste koncert glasbenih presežkov z odličnimi izvajalci in izbrano glasbo, ki jemlje dih. Tanja je za ta večer skrbno izbrala pesmi, ki so priljubljene po vsem svetu: Ne bodi kot drugi, O sole mio, Ne čakaj pomladi, Mistralova hči, Mi ljudje smo kot morje, Caruso, Vrača se pomlad, Gardelin, Ostani (Kad zaspu anđeli), Tu non llores mi querida. Višek večera bodo čudoviti dueti in preplet vseh nastopajočih. To bo dogodek, ki se dotakne duše in razveseljuje srce.

Koncert bo v nedeljo dne 26.2.2023 ob 17.00 uri v Celjskem domu v Celju.

Vstopnice lahko naročite oz. prevzamete pri predsedniku IPA kluba Celje Božidarju Pezdevšku. ( GSM 041 714-616, bozidar.pezdevsek@policija.si ).

Servo per Amikeco

Translate »