Vabilo na VIII. državno prvenstvo IPA sekcije Slovenije v veleslalomu Golte 2020

IPA KLUB Celje v sodelovanju z IPA Sekcijo Slovenija organizira VIII. DRŽAVNO PRVENSTVO IPA SEKCIJE SLOVENIJE V VELESLALOMU, na Golteh, dne 13. februarja 2020.

Dobimo se ob 07.00 uri, kjer bomo na spodnji gondolski postaji izvedli registracijo tekmovalcev, se okrepčali s čajem in kuhanim vinom, za vse udeležence pa bo poskrbljeno tudi za hrano, da bomo lažje počakali do kosila.

Ob 07.45 uri bo pričela voziti gondola, ki bo vse udeležence prepeljala na vrh Golte.

Ob 08.30 uri do 9.30 ure se pričnejo deliti štartne številke v spodnji restavraciji Hotela pri izhodu na teraso.

Ob 09.00 uri pričnejo delovati naprave in tako se bomo lahko prepustili smučarskim užitkom.

Ob 09.30 uri  je možen ogled tekmovalne proge.

Ob 10.00 uri bomo pričeli z izvedbo smučarskega tekmovanja, ki bo trajalo najdlje do 12.00 ure, odvisno od števila tekmovalcev. Po tekmovanju se lahko udeleženci prosto smučajo do kosila in razglasitve rezultatov.

Ob 14.00 uri bo v ledenem baru razglasitev rezultatov, nato pa druženje v  Ledenem baru v hotelu Golte.

Ekipa regionalnega kluba šteje štiri najboljše čase članov posameznih regionalnih klubov, sicer število tekmovalcev ni omejeno. Tekmovalce bomo razdelili v pet kategorij  (moški do 30, moški od 30-40, moški od 40-50, moški nad 50 let in ženske).  V vsaki kategoriji med posamezniki bodo prvi trije dobili kolajne, zmagovalci v vsaki kategoriji pa tudi  praktične nagrade. 

Kotizacija na udeleženca znaša 29 eur in vsebuje celodnevno smučarsko karto, prevoz z gondolo, izvedbo tekmovanja, kuhano vino, čaj in sendvič ob registraciji, malico s pijačo ter brezplačno pijačo dobrodošlice v Ledenem baru, kjer bomo nadaljevali druženje.

Kotizacija za navijače  znaša 14 eur in vsebuje karto za gondolo, kuhano vino, čaj in sendvič ob registraciji,  malico  s pijačo ter brezplačno pijačo dobrodošlice v Ledenem baru.

Prijave ekip sprejema IPA KLUB Celje (Tatjana VALANT na e-mail tatjana.valant@policija.si . Glede na uvedbo davčnih blagajn je potrebno  Kotizacijo OBVEZNO  nakazati  na transakcijski račun IPA KLUBA Celje št. SI56 0510 0801 5231 223  odprt pri Abanki.

Rok za  prijavo ekip  je 07.02.2020 do 15.00 ure.

Servo per Amikeco

Translate »